Tova 11 man

Det har varit tyst pa bloggen ett tag marker jag... Det har varit en jobbig manad. Tova fick en vanlig forkylning som sen gick over i krupp. Inte kul... Speciellt de forsta natterna var superjobbiga, hon hade det jattejobbigt med andingen. Stackars liten... Stackars mamma ocksa som inte sovit mycket de senaste veckorna!

:)

Hon ar battre nu, sa forhoppningsvis kan vi komma tillbaks till de vanliga rutinerna med gym o babysim o allt annat fran o med imorgon.

I huset har det pagatt renovering for fullt. Tre rum ar nu i princip klara. Vi har fatt fin, allergiframkallande heltackningsmatta inlagd idag (TJOHOOOOOO!!!!!!!!!! - not), o pa tisdag kommer elektrikaren o fixar sa att vi far lampor o eluttag. Kan ju vara bra... Sa i eftermiddag ska vi moblera tillbaks allting som statt laaaange i vardagsrum o kok. Sa Tova far nu antligen sitt egna rum! Vi hoppas att det inte blir nagra problem for henne att sova sjalv. Hon har ju sovit i sin sang i flera manader, fast vi har varit i samma rum. Men vi hoppas att det funkar! Stora tjejen nu... 11 manader idag. Vi ska ha lite kalas den 15e september, sa har ni vagarna forbi ar ni alla HJARTLIGT VALKOMNA!!!

Nasta projekt i huset, ar entre o badrum tror jag. Man vet aldrig. Kelly har en formaga att andra sig gang pa gang...

Vi fick snabbvisit av Kellys syrra med minsta sonen Blaize idag, har foto pa nar kusinerna leker sa fint tillsammans:

Tova & Blaize


Ska ta o fixa lite lunch nu. Hoppas ni alla har sommar o skont fortfarande!!!!!!!!!! Kramis!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits