Nya hemmet

I gar var forra agaren till vart hus pa besok for att hamta post osv. Han lamnade en hog med papper till oss, o dar hittade vi en flygbild pa var tomt. Coolt! Det kanske ar for smatt for att se, men har ar den i alla fall. Vi ar nr 244!! :)




Nya hemmet


En triangel som heter duga. Nar jag ar battre i ryggen o det har slutat regna ska jag ga pa bush-aventryspromenad... :)

Kelly ar o jobbar idag, sa skont att han antligen ar battre...


Idag var jag o kopte doppresent till lilla Jonna. Vi missar dopet forstas, men forhoppningsvis gillar hon presenten fran oss... I kopcentrumet slog mig den hemska insikten att hela NZ vferkar tro att det ar jul snart. Juldekorationer o julsanger o hela kittet i var o varannan affar. Det ar ju inte klokt!!! Det ar 3 manader kvar halla!!!

Chockad...


Kramis!
//Annelie

Julafton?

Idag belv jag glatt overraskad nar jag hamtade posten. Jag som ALDRIG far ngt kul i ladan fick idag tva vykort o ett brev fran vanner o familj. WOW!!!! Att fa halsningar fran vanner o familj pa ett eller annat satt ar som att hitta guld for mig. Emailen som duggar in titt som tatt forgyller en hel dag for mig.


Idag ar en glad dag!!!


Jag har i tva dar pysslat med det jag tycker om mest pa jobbget - powerpointpresentationer. SA KUL!!! O jag ar riktigt snitsig om jag far saga det sjalv... :)

Ar ocksa glad att det inte har regnat pa hela dagen - tills nu - nu regnar det igen...

Fick besked idag om att jag accepterats till kursen i Maori, jag borjar min tioveckorsurs pa mandag kvall. Coolt!!

Maste jobba lite nu, kramis!
//Annelie

Vår???

Nej det blev sa klart inte var annu... Det har regnat JARNET sedan i torsdags, o temperaturen ar nere pa 10 plusgader igen. I formiddags kom det lite hagel ocksa, och pa sydon har de snostorm. Lagligt att jag o Kelly kollade "The Day After Tomorrow" pa dvd innan vi gick o lade oss igar... :) Lite skraj ar jag allt!!!

I morse nar jag at frukost syntes luften nar jag andades ut. Sadar som det gor nar det ar riktigt kallt ni vet. Och jag at frukost inomhus for er som undrade...


I lordags hade vi festen for Kellys pappa. Vi spelade med bandet, o battre har det val gott om man sa sager... Kelly var fortfarande sjuk, o sprang pa toa mellan latarna - typ. En syn for varlden... Hi hi.. Jag kunde inte rocka loss som jag brukar med headbanging o annat, pga min rygg, men det var kanske lika bra. Jag borjar bli for gammal for rock'n'roll... :) Kellys pappa var i alla fall glad o nojd (o full som en sparv) nar kvallen var slut, o det var ju det viktigaste. Vi lyckades ju forstora hans fodelsedag ordentligt med flytt o allt, sa det var inte mer an ratt att han blev bjuden pa ett hejdundrande party!!!


I fredags fick jag mail fran H, med bilder pa Stockholmsganget. Sa fiiiiiiiiiiina, o ja - ni gissade ratt - HEMLANGTAN!!! Bara "89 sleeps" kvar tills vi flyger harifran!!!

Kramis
//Annelie


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Flyttades...

...gjordes vara saker igar. Vi hade flera problem...:

1. Jag var inte till mkt hjalp m min daliga rygg, o var dessutom tvungen att jobba mellan ett o fem
2. Kelly var for andra dan i rad sjuk som en tjur med formodad matforgiftning
3. Vi var tvugna att ringa Kellys foraldrar, o det rakade vara hans pappas 50-arsdag
4. Kellys pappa hade dessutom en svar ogoninfektion pa hoger oga
5. Det var tropiska regnstorm-dagen
6. Kellys mamma packade om halften av vara fardigpackade kartonger, sa nu hittar vi ingenting i nya huset
7. Vi hittade inte kartongen med kylvaror forran 11 i formiddags da var flytthjalp stallt just den kartongen langst in i garaget. Det mesta luktade skunk forstas...

Men nu ar alla saker i nya huset, endast dammsugaren o andra stadgrejjer kvar i gamla. (Dammsugaren kommer inte vara till mycket hjalp nar vi val kommer dit o stadar da elen ar avstangd, men i alla fall...)

Kelly ar fortfarande kass, min rygg ar samre, sa f-n vet nar vi ska packa upp. Men det ordnar sig val. :) Imorgon ar det Kellys pappas fodelsedagspartaj, o vi ska spela. Happ stapp flasklapp, det blir kul att se hur det gar. Men forstas, det ar ju inte rock'n'roll om det inte ar lite krangel, eller hur!?!?!?


Fick bild av KAS fran det forflutna haromdagen. Jeezazz vad jag holl pa som tonaring... Aret ar 1985, o vi ar pa klassresa i Goteborg. Jag minns att det regnade mycket, o jag tog en fika med min superfeta fore detta orgellarare...


Skolresa 1985

Snygg stajl...

Skot om er var an i varlden ni befinner er.

Kramis
//Annelie









Flytt pa torsdag

Vi flyttar pa torsdag, helt otroligt vad tiden FLYGER ivag! Jag har inte astadkommit mycket packande med min rygg, o Kelly har inte "kant for det". Han spelar hellre x-box o dataspel an packar, sa det ar mycket kvar att packa infor torsdagen. Och sa stadningen. Ska bli JATTEKUL att flyttstada huset. Speciellt med alla heltackningsmattor. Vad ar det med NZ o heltackningsmattor. Allergi - ja!!!


Anyhoo... Kelly har ocksa en harlig forkylning pa gang, sa det kommer bli harliga dagar!    :)


Pa lordag har vi spelning med kompisbandet, Kellys pappa fyller 50. Lampligt med en sangerska med bruten rygg o med en sangare/gitarrist med snor i hela huvet. Harligt...


Det borjar i alla fall bli var har nu. 17-19 grader varmt om dagarna, o om mornarna vaknar vi till fagelsang. UNDERBART!


Ja, det var val allt for idag, kramis!
//Annelie

Bilder fran Sydney

Bilder fran Sydney. Hall till godo! :)


Sydney 1


Sydney 2


Sydney 3


Sydney 4


KRAMIS!!!
//Annelie


My back is back...

Jag ar tillbaks pa jobbet, 4 timmar om dan har doktorn rekommenderat. Jag har fortfarande ont mest hela tiden, o maste hela tiden byta stallning - sta, sitta, ga, stracka osv... :) Det ar pa satt o vis skont att komma ur huset, men det ar lite laskigt att behova prestera igen nar jag ar radd for att bli samre hela tiden. Tack och lov for smartstillande... :)


Forra torsdan- sondan var jag o Kelly i Sydney. Vi firade 2 ar tillsammans. Imgaine that... :) Det var en bra helg, trots att jag inte riktigt kunde ga omkring sa mycket som jag ville. Det blev mycket mindre shopping an vad jag hade planerat. Men med tanke pa vad min nasta lon kommer hamna pa var det nog lika bra! Det blev ett par harliga middagar vid Darling Harbour o sa kollade vi in Operahuset forstas. Jag var i Sydney innan jag kom hit for drygt tva ar sen, men Kelly hade aldrig varit dar. Det var skont att komma harifran, aven om det bara var over helgen! Fick mig att langta till var nasta resa till Sverige o USA i jul!!!!


I sondags akte A harifran, for gott mer eller mindre. Hon ska nu prova lyckan i Dubai. Jag tror helt klart att hon gjort ratt val, men forstar att det var tungt for henne att aka. Hon har ju bott  har i tre ar! Det ar lange for att vara henne. Personligen kanns det valdigt tungt.  Jag har ju liksom ingen annan forutom Kelly over here... Det ar krangligt att bygga nya vanskaper, att bli nara van med nagon i alla fall. Saknar er darhemma...


Tillbaks till jobbet nu, kramis!
//Annelie

hits