Elsa 22 mån

Oj vad veckorna springer iväg! Elsa har hunnit bli 22 månader, och båda tjejerna har hunnit haft vattkoppor, förkylningar och huvudlöss sen jag bloggade sist. Ja, lössen var det bara Tova som hade. Det verkar vara svårt att få dem att försvinna, och när de väl är borta får hon dem igen av någon på dagis. Suck. Skitjobbigt.

Vattkopporna var inte heller så kul, både Tova och Elsa hade massor ÖVERALLT. Tova var jätteduktig och kliade inte alls, men det var inte lika lätt att få Elsa att förstå att hon inte skulle röra dem. De hade dem inte försås samtidigt, men bådas var borta efter typ 9-10 dar, så det var OK. Jag var hemma ett par dar bara, Kelly skötte marktjänsten mestadels.

Jag har signat upp på ett gym, och ska försöka komma tillbaks i form, och ner i vikt. De senaste åren har det varit dåligt med det där, och det är dags att ta tag i MIG och "cut the fat" som det så fint heter!

Jobbet går bra, men jag är fortfarande supertrött på kvällarna. Tar väl ett tag att vänja sig vid allt man måste tänka på och hinna med! Helgerna känns som om de försvinner i ett nafs, men vi har åtminstone SOLIGA helger mestadels nu!

Här kommer lite nya blider på mina fina flickor:hits