Strandutflykt








Kass...

...pa att blogga ar jag. Forlat. Har kommer i alla fall ett litet inlagg!

:)

Det ar host, men ibland ar det supervart! Det ar darfor svart att kla Tova nar hon ska pa dagis. Eller ja, egentligen inte. For det ar ju forstas HON som bestammer vad hon ska ha pa sig. Och oftast ar det shorts. Och INTE strumpor. Jacka om man har tur, och ibland satts haret upp i tofs. Suck. Det ar tufft med 2 1/2 aringar!!

:)

Men hon ar rolig. Hon pratar JARNET! Mest engelska, men jag forsoker sa gott jag kan med svenskan. Ibland ar man lat bara...

I fredags var jag pa Tovas dagis och pratade om Sverige/svenska och laste en Emma bok pa svenska. Jatteskoj!! Tova visste inte riktigt hur hon skulle reagera, men det gick bra till slut.

Hon ar inne i en period da hon leker jattebra sjalv for det mesta, och det ar ju bra nar Elsa ska ammas sarskilt!

Elsa ar forkyld for tillfallet, IGEN. Vi andra ar inte 100%, men hon ar definitivt varst. Stackars liten. Det ar jobbigt vid matdags speciellt forstas, och ater gor hon ju ganska ofta, denna STORA tjej!

Hon har borjat "prata". Hogljudda jollringar ljuder vid alla mojliga klockslag i vart hus, men SARSKILT tidigt pa morgnarna nar jag inte vill att Tova ska vakna.

:)

Kelly har jobb, men inte sa att vi kanner oss superbekvama med tillvaron. Det blir ju alltid mindre nar vintern kommer ocksa, men vi forsoker tanka positivt. Det ar ju det enda man kan gora...

Innan det blir nagra foton vill jag bara saga GRATTIS till B & J som valkomnat Noomi till varlden, och vill ocksa saga KOR HART och LYCKA TILL till syrran som idag flyttat till England.

Tjingeling!





Elsa 4 man


hits