31 januari 2008

Wow... Tank att jag varit sa duktig och lagt upp en bild varje dag i en manad nu!

:)

Idag traffade vi den "svenska mammagruppen". Vi var val en sa dar 10 mammor, en pappa o massa barn... Sjalvklart glomde jag ta foton... :) Vi stannade inte sa lange, Tova var inte sitt gladaste jag. Hon haller pa att fa ett par tander, jag tror att det ar darfor. Hon var inte pa sarskilt bra humor nar vi val kom hem heller tyvarrr... :)

Kelly har idag jobbat med att bygga om ena altanen. Fattar inte hur han orkar nar det ar sa VARMT! Jag forsokte underhalla Tova sa gott det gick, hon ville ju helst "hjalpa" pappa... :)

Och ja, jag VEEEEEEEEEEEET att jag lovade att lagga upp foton fran vara "fardiga rum". Det kommer... Lovar... Ska bara stada forst!

:)

image252

30 januari 2008

Tror inte Kelly ar sa glad over att jag visar den har bilden, men jag tycker den ar sa harlig!!! Sa har kul kan man ha i poolen!!!

image251

29 januari 2008

Annu en harlig sommardag idag! Tova har undersokt tradgarden, pussat blommor och jagat faglar bland annat... :)

image250

28 januari 2008

Idag halsade vi pa M & S.

image249

27 januari 2008

Annu en underbar VARM sommardag hos oss. Kelly inhandlade badrumsinredningpryttlar pa morgonen, sa sa fort rormokaren kan komma borjar vi renovera. Underbart kul!

Sa idag har vi bara lekt och svalkat oss i poolen. Inte sa svalt vatten dock, det var varmt och skont efter ett par timmar i solen. Bilden idag ar fran eftermiddagens besok i narmaste lekparken!

image248

26 Januari 2008

Ha ha ha... Den enda bilden fran idag blev pa Tovas middag. Mycket intressant, eller hur?

Nagra av er har fragat efter bilder pa rummen vi renoverat eller andrat, det kommer forhoppningsvis inom nagra dagar...

image247

25 januari 2008

Idag har det varit VARMT och soligt igen, sa det var poolen som gallde for Tova efter vi kom hem fran en liten tur till stan.

image246

24 januari 2008

Inatt hade jag varsta magknipet, och det hade inte blivit battre pa morgonen. Jag kande att jag behovde vila, sa Tova fick aka till farmor dar hon stannar over sa att jag forhoppningsvis far sova. Ar liiiite battre nu. Vet inte vad som ar fel!

Har ater Tova lunch hos farmor!

image245

23 januari 2008

image244

22 januari 2008

Idag har vi fortsatt att torka bade det ena och det andra fran mattan... :) Vi tar nagon timma i taget varje dag, lite jobbigt att vara pa sin vakt HELA tiden. Tova gillar att sitta pa pottan, aven om hon inte anvant den for vad den ska anvandas till annu... Hon sager "poo", och da gar vi och satter henne dar. FLERA ganger i timmen, men hittills har vi inte lyckats pricka in nar det kommer varken ettan eller tvaan. Det ar spannande att vara foralder...

Annat viktigt vetande ar att det ar 143 dagar tills vi landar i Sverige! :)

Det blev inte nagra riktigt bra bilder idag, har far ni dock se nar Tova hjalper pappa att lagga golv i hallen...

image242




21 januari 2008

Idag har det regnat, men samtidigt ar det supervarmt = klibbigt och disigt. Sa bilden nedan ar inte suddig, det ar bara sa dimmigt som det ar ute idag!

Annars intet nytt under solen. Kelly har lagt golv i hallen och entren, jag och Tova var pa gymet. En helt vanlig mandag... :)

Jomen just det - vi har borjat testa pottan for Tova idag!
Syrran skrev i sin blogg "tur att man inte har heltackningsmatta" (de pott-tranar sin aldsta ocksa). Jag far i min tur da saga "tur att det finns rengoringsmedel for heltackningsmatta"... Vet inte om Tova ar redo for pottan annu, det ar vissa saker som tyder pa det, men forsta dagen hamnade inget i pottan, allt hamnade utanfor!

:)

image241

20 januari 2008

Idag sager vi GRATTIS PA FODELSEDAGEN till L i Smaland!!!

Idag har vi handlat golv till hallen. Spannande va... :)

Tog bara ett foto pa hela dagen, sa det kommer har. Inget masterfoto direkt, men hon ar ju fin!

image240

19 januari 2008

Idag har Tova varit FANTASTISKT pratsam. Hon har babblat heeeeeeela dagen lang. Pa dagens foto diskuterar hon och Kelly varfor tungan blir gul nar man atit en gul isglass. (Tova har ju ingen aning eftersom mamma inte later henne ata sana goda saker... )

image239

18 januari 2008

Formiddagstupplur i bilen efter gymet....


image238

17 januari 2008

Idag har det varit lite samre vader, sa inte sa mycket utomhus lek alltsa... Vi gick pa gymet forst. Tova gillar forstas det, da hon far leka med andra barn, och andra leksaker!

Sen gallde det att hitta kul saker att gora hemma. Da kan det till exempel se ut sa har:

image237

16 januari 2008

Idag har det varit supervarmt. Inte nodvandigtvis soligt, bara varnt. Klockan ar nu halv nio pa kvallen, och jag svettas fastan jag sitter helt still. Najs...

Vi var hos en annan svensk mamma och fikade idag, det tyckte Tova var kul forstas, att fa leka av sig med andra i sin alder. Men sen pa eftermiddagen har hon INTE varit glad, och har kommer bildbevis:

image236

15 januari 2008

Idag akte vi till stranden! Det hander inte sa ofta, da Kelly hellre fixar hemma an aker och badar pa sina lediga dagar. Men idag sa! Vi akte till ett omrade som heter Takapuna, dar stranderna ar vita och barnvanliga. I bakgrunden pa fotona ser ni vulkanen Rangitoto, som faktiskt inte ar riktigt dod...
 
:)

Tova hade jattekul, men var ganska skraj for vagorna. Forhoppningsvis blir det fler beachbesok sa att hon vanjer sig!

image235

14 januari 2008

image234

Efter badet!!!

13 januari 2008

Annu en het, solig dag pa var sida av jorden. Kelly bestamde sig for att spackla o sanda i hallen , da Tova och jag anda var utomhus - i poolen mest som vanligt.

Innan laggdags blev det dock lite inomhuslek med pappa for Tova. Sa har sag det ut:

image232

11 & 12 januari 2008

Igar fredag var jag forst pa scrapbookingkurs med en cool brutta fran USA. Massa larde jag mig! Sen lamnade vi Tova hos farmor och farfar, sa att vi kunde fira var brollopsdag. Battre sent an aldrig! Vi at god mat, drack gott vin och sov pa hotell. KANON!!

Vadret ar fortfarande fantstiskt, och vi spenderar sa mycket tid vi kan utomhus.

Fredagsbilden ar pa Tova och hennes "granddad", och dagens foto visar hur hon hjalper mig att stada ur hennes pool...

Ha det gott!

image230



image231

10 januari 2008

image229

9 januari 2008

Idag har det varit suuuuuuuuperklibbigt har!!! Och nar solen kommer fram ar det olidligt hett!

Kelly var ledig idag, sa vi passade pa att kolla in badrumsinredning. Vi har hittat vad vi vill ha, nu maste vi rakna pa om vi har rad med det eller inte... :)

Fotot pa Tova fran idag visar hur hon drar runt pas sin Pippi-vaska i mobelaffaren!

image227

8 januari 2008

Idag har inte heller varit en sarskilt handelserik dag. Gick pa gymet pa formiddan, sen traffade vi maken och kollade badrumsinredningspryttlar. :) Forhoppningsvis ska vi renovera badrummet SNART!!! Helst innan svenskarna kommer pa besok om fem veckor...

Dagens foto:

image226

7 januari 2008

Har inte blivit mycket gjort idag. Gick pa gymet pa morgonen, sen har vi bara gjort ingenting. VARMT idag. Inte sa soligt men hett som attan!

image225

6 januari 2008

Idag var det mulet hela formiddagen - men varmt och skont anda. Vara vanner M & S kom till lunch, sa det blev BBQ med underbar sallad och frukt frukt frukt till efterratt. Somrigt varre... Jag drack till och med ett glas vin. Sjalvklart kom solen ut och brande jarnet PRECIS nar vi skulle satta oss ner och ata, eftersom vart parasoll har gatt i graven. Men men... Det gick vagen anda! Tova svalkade av sig i poolen da och da forstas...

Har ar dagens foto:

image224

5 januari 2008

Idag har jag varit ivag och scrappat med ett gang kompisar - hela dagen. Tova var med Kelly och de hade en jattebra dag! Det blev inga bra foton fran traffen, men har ar ett litet exempel pa vad jag pysslade ihop; tva valentine's day kort!

image223

4 januari 2008

Idag var faktiskt Kelly LEDIG!!! Vi tog en tur in till stora staden dar vi hade brunch med vara vanner som vi inte traffat pa 1 1/2 ar, da de flyttat till Australien. Glomde kameran forstas...

Val hemma var Tova glad att slippa att sitta i vagnen och sprang omkring har ute i det fina vadret - svar att fanga pa bild!

image222

3 januari 2008 - bröllopsdag!

2007

image220


2008

Blommor fran mig till maken - han glomde forstas...

image221

2 januari 2008

Idag har Kelly jobbat, sa Tova och jag har roat oss ute i det fina vadret sjalva! Pa med solskyddsfaktor 45+ och ut i poolen. Liiiiiten pool har vi!

:)

image219

1 januari 2008

Gott nytt alla!!!

Det blir inget langt inlagg, jag ar super trott... Det ar kanonvader har just nu, sa vi har varit ute i solen hela dagen. Man blir trott da... :)

Julen var helt OK har, har fortfarande svart att kanna julkanslor nar det ar sommar ute... Tova fick traffa sina kusiner som bor 4 timmars bilresa bort, sa hon var glad och nojd. Att hon ocksa fick massa roliga paket gjorde ju inte saken samre forstas! Kelly jobbar nastan varje dag tyvarr, sa vi har inte fatt mycket tid tillsammans. Forhoppningsvis blir det battre om en vecka eller sa, nar jobben han har nu ar avklarade.

Nyarsaftonen var lugn och stillsam. Vi somnade innan tolvslaget, alla tre! :)

Jag har en liten lista med "nyarsloften". Hogst star som vanligt min viktminskning, men det har ju inte gatt sa bra forut, sa vi far se hur det gar den har gangen... Har i alla fall varit duktig idag, och det ar ju alltid nagot!
 
:)

Ett annat "lofte" ar att jag ska vara lite mer flitig har pa bloggen. Inte for att ni ar sa manga som tittar in har, men i alla fall. Det blir kanske inte sa mycket roliga inlagg, men har bestamt att jag ska forsoka ta ett foto om dagen, och lagga upp har. Om inte dagligen, sa flera ganger i veckan i alla fall. En liten inblick i var vardag for er som tar er tid att klicka hit!

Dagens bild visar hur det ser ut nar Tova ater frukost i sin spoket Laban-tallrik som hon fick i julklapp av sin mormor och morfar!

image218



Hoppas ni alla far ett underbart 2008! Bara drygt 160 dagar tills Tova och jag kommer till Sverige!!! KRAM!

hits