Scrappat!!!!

Det blev en hel del kort har marker jag... KUL har jag med mina stamplar! Men, jag har faktiskt scrappat ocksa... Det mesta ar till mina present-projekt, sa inget jag kan visa har annu, men igar kvall fick jag till 3 LO's till Tovas album. Blev hyfsat nojd. "Lycka" layouten har jag liftat, tja SNOTT, men kan nu inte hitta till bloggen dar jag sag den!! Pinsamt!!! Hittar jag den sa far jag uppdatera har, LOVAR!

Provade forresten att chalka kanter pa ett papper pa "Lycka"LO'n, min debut. Det blev himlans bra faktiskt, det blir nog mer av det i framtiden. Sakert pa nagra kort! :)

Forresten sa fick jag nagra kort salda pa mitt gamla jobb haromdagen! Nagra Mothers Day kort, o hor o hapna mitt MISSLYCKADE Happy Birthday-kort!!! Helt otroligt... Ar sa rik sa rik nu - NOT!! Men STOLT!!!


Du kryper
Lycka
Kex

Det kommer mera...

Om nagon undrar varfor mina inlagg alltid ar sa korta o opersonliga sa ar det for att jag har en "vardagsblogg", dar min vardag uppdateras med jamna mellanrum.  (http://annelie.blogg.se)

Har ar det bara mina sma alster som visas... :)

Det blev lite fler kort igar o idag, o visar ocksa ett par grattiskort som nu borde ha natt sina mottagare!!!

Kort 9
Kort 8

Julkort 7
Julkort 6
Mothers day 6
Mothers day 5
Mothers day 4

Mors Dag

Har pa Nya Zeeland firas Mors Dag andra sondagen i maj, sa jag har gjort nagra kort idag som jag hoppas kunna salja billigt (!!) till nagra av mina vanner. Jag har sa rooooooooligt nar jag far pyssla!!!

:)


Mors Dag 3
Mors Dag 2
Mors Dag 1

Fler kort!!!!

Jajjamensan...

Ett tack-kort och ett julkort. Har gjort fler, som jag lagger upp har nar de natt sina mottagare!

:)


Tack
Julkort 5

2 nya kort

Jag har sa rooooooooooligt med mina nya stamplar. Tycker det ar jobbigt att behova ga o lagga mig pa kvallarna, vill hellre vara uppe o pyssla!! Men vet ju att det blir jobbigt att ga upp o leka med lillgrynet pa morgonen om jag inte far ngn somn. Det finns helt enkelt inte nog med timmar pa dygnet!!

Tva nya julkort blev det igar kvall:


Julkort 4Julkort 3

Yiiiippeeeeeeeeee!!!!!!

Saaaaa glad blev jag nar stamplarna fran Sverige kom igar! Mina bestallda stamplar fran Magnolia, o mina hÄnglar som jag vunnit pa Tradera. Sa fort gnalliga dottern somnat satte jag igang, o det blev TRE kort!!! :)

Ett Tack-kort, & tva julkort. Det ska borjas i tid... :) Fjarde bilden nedan ar pa mitt misslyckade kort. Jag bestamde mig for att visa det har - bara for att!!! Mina nya kort ar jag jattenojd med dock, men jag tar GARNA emot ideer pa hur de kan bli annu battre!!!

Yiiiiippeeeeeee!!!


Kort 10
 


Julkort 1



Julkort 2



Kort 11

En gang till...

...finns min LO pa Scraputmaningsbloggen. Har:

http://scraputmaningen.blogg.se/1176631594_veckans_insnda_bidrag.html

Jag ar stolt! :) Ar ju trots allt nyborjare pa det har...

Satt igar i over en timma o fnulade pa ett kort, det blev totalt misslyckat... Far se om jag andrar mig o visar upp det har. Tveksamt... Hoppas att mina stamplar fran Sverige kommer snart, o HOPPAS VERKLIGEN att jag kan gora fina kort med dem! Tvivlar pa mig sjalv o min skaparformaga for tillfallet!!!

Tva nya layouter

Tva LO's blev det igar. Ar superinspirerad att pyssla for tillfallet, men har mkt som gar emot mig... :) Scannern funkar inte, skrivaren har inget mera black, scannern funkar inte, mina stamplar har fortfarande inte kommit...

Naja, vad ar val en bal pa slottet???

Skamt asido, hoppas att mina stamplar kommer snart sa att jag kan komma igang att gora lite kort. De kort jag gjort hittills kanns inget kuliga alls! Men, man maste ju borja nagonstans, o jag kan bara bli battre (hoppas jag) !!!


Sju


Cousins

Kortkompisar!

Det ar skollov har pa Nya Zeeland, o i eftermiddags kom tva av makens systerdottrar hit for att stanna over natten. De lekte mycket med dottern som idag blis sju manader, men vi hann ocksa pyssla lite! De gillar mina scrapalster skarpt, o jag foreslog att vi skulle gora lite kort tillsammans! De valde att gora varsitt kort till en av deras systrar som nyss flyttat till Australien. Kul hade vi (ja, alla utom Tova som tyckte att vi kunde fortsatt att leka med henne istallet... ).

Resultatet av var skaparstund kommer har:

M


H

"Publicerad"

En av mina layouter har visats pa en annan blogg! Tanka sig... Lilla jag! :) Den hittas har:

http://scraputmaningen.blogg.se/1176017537_veckans_insnda_bidrag.html

Igar kvall var det svart att sova, o da fick jag till tva nya layouter. Det ar komiskt, de senaste tre LO's jag har gjort ar foton med Tova i samma klader. Men det ar olika dagar - jag lovar! Och hon har faktiskt andra klader ocksa - jag lovar! :)

Har pysslat ihop tva grattiskort ocksa. Lagger upp dem har nar de natt sina mottagare!



Kompisar


Teeth

Dubbel LO mitt i natten

Dottern ville inte sova i morse, sa medans hon lekte pysslade jag. Klockan var val sisadar halv fyra nar jag borjade... Det blev mycket pyssel med forsta sidan pa denna LO, men resultatet blev tyvarr inte alls vad jag tankte mig. Far skylla pa vad klockan var... Vid halv sex ungefar, somnade vi igen! :)

Tummybuddies 1


Tummybuddies 2

Ett litet kort

Har skrappat lite i helgen, men till mitt hemliga projekt sa inga bilder har... :) Kan daremot visa ett litet kort som jag gjorde idag! LANGTAR dock tills mina stamplar kommer fran mina vinster pa Tradera, o de jag bestallde fran Magnolia. Har dock inte fatt bekraftelse fran dem, de har inte svarat pa mail o svarar inte i telefon, sa jag ar lite orolig for att min bestallning kanske inte funkar. Vi far se...

Har kommer kortet:


Kort 7