Naughty or nice?

Det ar mycket for Tova just nu. Hon ar valdigt upp och ner i humoret, och har manga utbrott per dag. I eftermiddag var hon supertrott, och hade en grat/skrik/sparka fotterna i golvet session i over en timme. Det gick inte att prata med henne alls. Det ar tuffa grejjer, speciellt eftersom hon vet att om man inte ar snall kommer ju inte tomten. Men hon kunde liksom inte stoppa sig sjalv! Jag gissar att alla foraldrar som laser detta forstar precis vad jag menar...

Nar denna jobbiga timme var over, nar vi hade pratat klart och kramats var ju Tova lite orolig for vad tomten skulle saga om detta...

:)

Passande nog fick vi idag en skolbank fran en vaninna vars barn nu var for stor for den - sa vi gick helt enkelt upp till Tova's rum och skrev ett brev till tomten! Tova skrev "sorry santa" pa sitt sprak, och ritade en liten teckning med tomten som fick mycket har pa huvudet. Fiiiiiint!





Kelly var ledig idag, sa medans Tova var pa dagis akte vi och inhandlade de sista julklapparna. Ska ta och sla in dem ikvall sa har jag det gjort! Det ar sa svart att orka med sana dar saker nar det ar sa VARMT bara!!

Hur varmt har ni det i Sverige?

:)


Kommentarer:
Postat av: Anna i Malmö

-5 och snö som falle just nu, tack. Inga problem med värmen här, inte. ;)



Så fin hon är, Tova. Jobbigt när det händer saker som man inte riktigt förstår. Tur att mamma kan hjälpa till att reda ut det efteråt. ;)

2009-12-18 @ 09:34:23

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits