En musikers fortvivlan

Det ar bara att erkanna - jag kanner mig knappt som en musiker eller sangerska langre. Det var nastan 2 & ett halvt ar sen vi slutade i bandet, & drygt ett ar sen vi hade en spelning. Sista gangen jag sjong offentligt var hemma i Tolgs kyrka forra julen. Det ar en stor sorg for mig, & jag vet inte riktigt vad jag ska gora at det... Nu sjunger jag hemma med Tova varje dag (TACK H & A och L & F for bocker & CD's med svenska barnsanger), & varje vecka pa baby-simmet kampar jag mig igenom sangerna som sjungs dar. Ja, sangerna ar det ju inget fel pa, men sim-froken har det vi musikhogskolemanniskor kallar "dagisfrokensyndromet", & byter tonart sa ofta hon kan i varje sang ... Skulle jag sjunga for full hals i bilen eller nagon annanstans haller inte rosten, jag borjar hosta & far ont i halsen. VAD AR DET FRAGAN OM????!!! Ar det meningen att det ska vara sa har i resten av mitt liv nu? Jag saknar kicken av att fa en sang eller lat att lata fantastisk, jag saknar att framtrada & ge jarnet pa en scen eller vad det nu kan vara i for sammanhang, jag saknar resultatet av svettiga korovningar  - nar koren bara later himmelsk i en harlig kyrka, jag saknar att vara MUSIKER!!! Vet dock inte hur jag ska gora for att komma dit igen...

For er som saknar Nya Zeeland & dess 1000 olika skiftningar i gront kommer har en liten bild fran var tradgard.
Vi saknar er ocksa!!!

Fern

Och sa var det bara 10...

Natten till sondag andrar ni svenskar klockan till sommartid - lyllosar!!! Sa nu skiljer det alltsa bara 10 timmar. Bara sa att ni vet alltsa! :)

Igar var vi nere i Kelly's familjs stuga som ligger sa fint vid havet - Pauanui heter stallet. Det var varmt, men lite smaskurar. Mysigt anda att ta en dagsutflykt sadar helt apropa. Tova fick kanna bade gras o sand mellan tarna. Gillade inte sanden speciellt dock... Syster var med ocksa. Hon drar ivag idag, i typ tva manader. Ska resa runt landet med en polare. Inte avis alls blir man... :)

Kram till er alla!

Bus med mosterTova i stugan

Vintertid

Nu har vi vintertid = 11 timmars skillnad till Sverige. Det kanns att sommaren ar over, det blaser o regnar o ar allmant trist... Vi hade trots det en harlig dag igar, Tova o jag. Vi traffade andra mammor, pappor o babysar fran var antenatal grupp. Tova tyckte det var hysteriskt roligt att kanna o smaka pa de andra barnen... :) Tror att nagon fick foto pa det, lagger upp det nar jag har det i mailen! Vi tog oss till traffen med farja, o det var ocksa spannande tyckte Tova. Det ar sa harligt nu nar hon reagerar pa ALLT!

Idag har dock varit en gnalligare dag. Tror att det ar tander som spokar...




En liten halsning till J: Er dotter ar ju den mest fantastiska tjejen i varlden, o jag hoppas Tova foljer henne i alla hennes fotspar! Jag saknar er!!!

Babysim

I onsdags var vi pa babysim forsta gangen. Tova alskade det!!! Hon var minst i gruppen, men den som hordes mest... Harliga gladjeskrik nar vi plaskade runt! Det gick bra att dyka med huvudet under vattnet ocksa. Gissa om mamma o pappa var stolta!

:)


Baby sim 3Baby sim 2Baby sim 1

Traffade en annan svensk mamma med en dotter pa 9 manader. Hon berattade om en svensk mammagrupp som ses varje torsdag. Funderar pa att hanga pa dar... Bra for Tova att hora mer svenska, o att leka med andra barn, o kanske stillas min hemlangtan samtidigt. Den som lever far se...

:)

Forresten sa ar det slut pa sommaren nu. Regn, aska o storm har det varit har ute i bushen de senaste dagarna. Ja ja...


KRAMIS!

Tova 6 manader

Idag ar Tova 6 manader gammal! Tanka sig... :) Det ar inte klokt vad tiden springer ivag! Men kul ar det ju! Tova ar det full fart pa. Kryper inte riktigt, men nastan. Sitter inte riktigt sjalv, men nastan. Gillar att leka med sig sjalv i spegeln... Ater mat med god aptit. Banan gar battre nu, men provade nektarin idag o det gick inte alls. Far forsoka om nagra dar igen. Skam den som ger sig!

:)

I helgen akte vi till Bethells beach med syrran, bildbevis nedan. Det var skont, men vi hade lite parasollproblem... Det slutade med att Tova fick vara papalsad i langarmat o langbyxor, men det ar ju battre an att branna hennes nya fina babyhy!!

Nu verkar det dock vara slut pa sommaren. Det har osregnat hela dan, o metreologerna spar kalla dagar framover. Suck...

Strand-unge


Beachbrudar


Guling


Spegel-lek

2 manader som Mrs Maddock

Idag ar det 2 manader sen vi gifte oss, Kelly o jag... Wow... Undrar nar det blir honeymoon?!?!?


:)


Sa har sag det ut for er som glomt bort. Hi hi hi... En underbar dag!!!


Wedding pic

For att fira har jag bytt utseende pa bloggen minsann...

Kramis!

hits