Henke

Henke

Jag skolkade en timma fran jobbet for att kunna kolla matchen direkt. Coooooooooooolt!!! HEJJA SVERIGE!!!!!

Glad midsommar allihop forresten, hoppas alla far en solig sadan. Min kommer helt garanterat ga obemarkt forbi utan sill o snaps, utan jordgubbar, utan sol o varme...

KRAMIS!


Tears

Vad far en svensk flicka pa Nya Zeeland att grata klockan 7 en fredagsmorgon????

Nagon gissning?

Svenska Nationalsangen sjungen av exalterade brolande gul/blakladda man i Berlin - FOTBOLLS-VM!!! Jag kollar direkt nu, spannande!!!

Patriotiska tarar foll kan jag meddela...

Nu borjar andra halvlek, tillbaks till soffan o brasan som brinner for att halla mig varm i den Nya Zeelandska vintern.

HEJJA SVERIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

28 veckor

Ja, det ar attans vad tiden gar, nu ar jag 28 veckor gangen!!!!! Nedan bildbevis pa att magen vaxer... :)

28 veckor


Bilder pa nagra av vara inkop nedan:

Vagn

Vagnen

Skotbord

Skotbord med diverse attiraljer...

Bilstol

...och sa bilstolen.


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

KRAMIS!


TRE

Alltsa, igar var det tre - TRE - are sen jag lamnade Sverige. Vet inte om det kanns lange sen eller nyss, men tre ar sen ar det i alla fall. Amazing...

Jag firade genom att spendera hela dan pa sjukhus med magsmartor - inte varkar, var lugna - utan nagot annat kul... Jag har haft det ett par ganger forut, o varit korta stunder pa sjukhuset, men igar var jag dar hela dagen... De hittade inget fel - som vanligt, o bebisen mar bara bra, men ont hade jag.

:(

Men, sa lange varan bebis mar bra sa far jag helt enkelt sta ut!

Jag ar nastan 28 veckor nu, dags for nytt foto kanske?

Ska ordna det...

KRAMIS!!!!!!!!!!!

Grattis Sverige!!!

Grattis alla svenskar pa NATIONALDAGEN! Tank att det nu ar en rod dag i almanackan. Fint det... Har pa NZ spelades den svenska nationalsangen i morse pa en av vara radiokanaler, o pa Aucklands beromda (?) Harbour Bridge vajade den svenska flaggan bredvid den Nya Zeelandska. Normalt ar det tva NZ flaggor som flaxar i vinden, men nar det ar ett annat lands hogtidsdag vajar den flaggan stolt bredvid NZ's. Ganska sa coolt tycker jag...

:)

Harbour Bridge

Tror att jag ska fira genom att laga svenska kottbullar till middag!!!

Helgen som gick var en mycket dyr helg... Vi kopte baby grejjer! Vagn, bilsate, skotbord o massa sana dar saker som man MASTE ha. Vi har fortfarande inte kopt allt vi behover, men lyckades anda spendera MASSA dollares... Imagine that... Vi hoppas att Kelly's pappa snickrar ihop spjalsangen, vi trycker pa lite fint sadar om det.

:)

Ha det fint alla svenskar pa denna den svenskaste dag av alla, var an i varlden ni befinner er!

KRAMIS!

10 flodhästar i en ring

Jag har just kommit hem fran min forsta "aquanatal class". Alltsa vattengympa for oss som har bebisar i magen. Skooooooooont med en pool som mater  +34 grader.

Men - vad nu da? Inte visste jag att jag hade muskler har som jag nu maste rora pa? Det var laaange sen vi jobbade tillsammans Du o jag, larmuskeln!

:)

Mmmm, det var tungt emellanat, o jag ar ju inte direkt vig... Magen ar liksom ivagen ibland, o resten av kroppen ar inte riktigt med pa vad jag forsoker gora. Men det varsta var saklart att ta sig ur poolen. Nar man val ar i den kanner man sig ganska tyngdlos, men HEJ KROPPEN nar man lamnar vattnet. Tyngdlagen antar jag...

:)

Kanner nu att min rygg inte ar helt glad, men hoppas att det forsvinner medsamma, o planerar att ga nasta vecka ocksa. Kan inte tanka annat an att rora pa sig faktiskt kan vara bra!

:)


Flodhäst

Flodhästkramis!


hits