28 september 2008

Tank vad tiden gar... Snart oktober!!!

Vi har nu stallt om till sommartid, sa tills Sverige far vintertid skiljer det nu 11 timmar for den som bokfor sant...

:)

Vi hade en stralande solig dag idag, och bestamde oss for att Tova var mogen att ga pa ZOO. Pa satt och vis var hon det, hon kan manga djur och tyckte det var jattespannande. Lite laskigt ocksa med vissa, och da blev det till att bara pa henne. Det som ar jobbigt med henne just nu - trotstrollet - ar att om hon inte far som hon vill (vilket hander ganska ofta) blir det RAMASKRI och katastrof. Hon kastar sig pa marken sa dar som man sjalv skulle vilja gora ibland nar livet kanns tufft. Det var MASSOR med andra barn dar, i alla mojliga aldra, men hon var den ENDA som betedde sig pa detta vis under hela dagen. Det kanns trist... Det kanns som om man inte orkar organisera kul saker for henne nar det ska vara sa jobbigt pa slutet, om ni forstar vad jag menar? Det gar INTE resonera med henne... Jag hoppas att det gar att gora det SNART!!!

:)

Naval. Det ar mycket kul som hander med Tova ocksa. Hon pratar massa, det kommer langa meningar nufortiden, och ibland forstar man faktiskt allt! :) Hon forsoker sjunga med i all musik hon hor, pa radio, stereo, TV och filmer, vare sig hon hort musiken forr eller inte, och det ar jattekul! Hon alskar fortfarande bocker, att bli last for eller att lasa for mjukisdjuren (helst upp och ner). Hon trivs bra pa "over 2" avdelninger verkar det, och har NASTAN inga problem med de manliga lararna. NASTAN...

:)

Andra glada nyheter ar att vi far Svenskbesok i januari!!! Mamma och syster Catti kommer hit strax efter bebis kommer! Hur kul ar inte det!!! Underbart!

Bilder fran idag avslutningsvis. Dags att gora kvallsmacka, och kolla in senaste Harry Potter filmen pa nya TVn. (Japp. Kelly har kopt en 46tums LCD platt TV.)








Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits