10 februari 2008

Idag har jag putsat fonster. ALLA fonster och glasdorrar. ALLA. De var valdigt smutsiga, sa man ser resultatet tydligt! :) Det trakiga ar att harute i bushen blir de smutsiga och fyllda med spindelvav otroligt snabbt igen. Men, men... Forhoppningsvis haller de sig nagorlunda rena tills mamma kommer!

:)

Imorgon ska vi borja med badrumsrenoveringen. Det kommer ta tva-tre dagar, vilket betyder att vi kommer vara utan dush den tiden. Toan ar det forsta de installerar, smart nog! Typiskt att det blir PRECIS nar A kommer och halsar pa, men hon overlever val! Det far bli "kattatvatt" i koket helt enkelt!

:)

Kelly holl sig ocksa sysselsatt med att grejja i vardagsrummet/koket. Hans systerson var har och hjalpte till, och Tova ocksa forstas. Det blev det enda fotot jag tog idag, sa hall till godo!

image265

Tova verkar lite battre, men sovandet ar fortfarande problematiskt. Hon har lagt sig snallt nu kl 19, men ligger darinne och smagnaller och sjunger "i-aj-i-aj-i-aj" om vartannat. Vilken sang kan det vara mantro??

Kommentarer:
Postat av: Anna

Du får lära henne fortsättningen också:
"det bultar och det bankar"

;-)

Hoppas att er lilla sötnos blir helt frisk snart! KRAM!

2008-02-10 @ 14:42:23

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits