28 veckor

Ja, det ar attans vad tiden gar, nu ar jag 28 veckor gangen!!!!! Nedan bildbevis pa att magen vaxer... :)

28 veckor


Bilder pa nagra av vara inkop nedan:

Vagn

Vagnen

Skotbord

Skotbord med diverse attiraljer...

Bilstol

...och sa bilstolen.


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

KRAMIS!


Kommentarer:
Postat av: Lillan

Men hallå lilla gumman!

Vicken mage kan jag bara säga! I dag för ca 4 timmar sen installerade pappa mitt bredband och himmel va fort allt går ska du veta. Jag kan även tala i telefonen samtidigt!! Snacka om teknik!
Ja jag vet att tekniken går framåt men här hos mig gör den inte det lika fort som i övriga landet! Ha ha ha

Du är så vacker med din stora mage...Jag önskade att jag fick vara med dig och pyssla om dig och lyssna på Tova när hon hickar och sparkar... Jag är så lycklig över att få ha dig som väninna ska du veta. Du är en fighter! Du ger aldrig upp och det beundrar jag dig för.Du är en helt otrolig människa och nu ska du föra detta vidare till lilla dottern...Helt underbart.

Visst har Kelly lite att säga till om men du och jag vet att hon kommer att bli sin mors dotter och sin fars också men inte lika mycke. Du har i hela ditt vuxna liv väntat på detta lilla mirakel och nu är det då dax. Helt ofatbart men samtidigt helt underbart.

Här går dagarna i en rasande fart. Snart är vi då i juli månad och alla människor ska ha semester...utom jag.. nä för jag är arbetslös och har en lååång semester framför mig.. Inte ett dugg roligt. Men jag ska försöka göra det bästa av det och försöka hitta på lite kul med pojkarna.

I dag bestämde Tobias och jag att v.29 ska vi till Helsingborg och då är det bara Isak och Julia som åker med. Känns rätt okey eftersom Adrian är med Behzad och Isak kommer inte att vara med Eivind någon länge tid den här semestern.

Ja nu ska jag surfa lite och sen hämta Isak och Adrian hos Eivind. Dom har varit där en liten stund idag.

Pappa och mamma hälsar. Så även Tina, Tobias och Yvette.

Massor av kärlek kommer det här..... mmmmmmmmm
Så nu får du ha det så bra tills vi hörs igen. Saknar dig mer än någonsin nu när jag har sett bilderna... men så är livet. Kramisar lilla sångfågeln. Sjung : när trollmor har lagt sina elva små troll... Och hälsa Tova från " moster " att hon ska vara snäll mot sin mor... Puss Lillan

2006-06-29 @ 19:00:03

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits