Svart, vitt & rött

Hade tankt ha svartvita kort pa denna LO, men Tovas topp ar sa rod o fin, sa jag bestamde mig for att lagga till rott for att matcha henne. Nojd!

:)



Tidning


Tova's farmor

En LO med Tova's farmor som for henne ar "nana". Gillar egentligen inte aprikos o gult, men tycker resultatet blev ganskra bra! Vet att nana kommer gilla den... :)


Nana


Vann forresten min forsta auktion pa TRADERA igar, en hÄngel! Sa nar mitt bestallda paket fran Magnolia kommer kan mamma skicka alla grejjerna hit o jag kan borja experimentera med att gora kort! Langtar!!!

:)

Att ge bort eller ej, det ar fragan...

Layouten nedan scrappade jag forst o framst for att ge bort till min vaninna som ett litet "grattis till befordran" i kombination med att hon skulle fa foton pa henne tillsammans med Tova. Nu nar den ar klar kanner jag angest for att ge bort den! Inte for att den ar sarskilt spektakular, utan bara for att...

Skulle behova goda rad om mitt lilla dilemma...

:)

Suzi

Män

En stilla undran... Finns det några MÄN som scrappar???


Nya grejer = inspiration

Igar kom det ett efterlangtat paket pa posten, med saker jag kopt pa Nya Zeelands variant av tradera. Bokstaver o blommor. Har haft syrran har hela veckan, sa det har inte blivit nagot pysslat forrans ikvall efter hon akt. Har kommer resultatet... Blev nojd med forsta layouten, men inte supernojd med andra. Gillar fotot skarpt dock, sa det fick duga!

Bus


Cute

Nyscrappat

Nu ar det sondag kvall, o jag inser att jag fatt ganska mycket gjort i helgen. Trots gnallig dotter o franvarande man har jag lyckats gora tva kort o fyra sidor till Tova's album. Hann ocksa med att vara social med andra mammor flera timmar igar. Hur blev det sa har??

:)

Layouter o kort ser ni har:

BabysimSpegel
BrunaBeachgirlsKort 6

Kort-Stim

Det har blivit nagra kort pa senaste, fick inspiration... Har scrappat ocksa, men det ar till mitt hemliga projekt, sa inga bilder har.

Korten kommer har:

Kort 4


Kort 5

Kort

Mitt forsta kort har nu natt sin mottagare, sa har kommer bilder. Tredje bilden ar pa mitt andra kort som idag lamnades till min van som behovde lite uppmuntran...

:)


Kort 1

Kort 2

Kort 3

Yippiee!!

Fick minsann in en bild till, kommer har. Den har ar jag dock ganska nojd med!!! Valdigt enkel, men jag gillar den. Tova's forsta smak pa annan mat an brostmjolk, bara ett par veckor sen!

:)


Mat

Mamma layout

Har scrappat lite i helgen... :) Har bara lyckats ladda upp en bild dock, det verkar vara lite krangel pa blogg.se. Layouten blev VALDIGT blommig. Inte helt nojd, men...

Har ocksa borjat pa ett projekt som sa smaningom blir en present - eller julklapp beroende pa hur lang tid det tar... Kommer ju forstas inte visa det har pa bloggen, da personen i fraga eventuellt kikar in har. (Hmmm, inte for att jag har speciellt manga lasare har, men for sakerhets skull!)

Har kommer mamma layouten:


Mamma

Släkt-layouter

Letade upp min burk med knappar (mycket val gomd i garaget) o gjorde en layout full med knappar. Blev ganska nojd faktiskt. Det blev ocksa en kusin-layout dar jag lat det fina pappret fa det storsta fokuset.

Forsokte mig ocksa pa att gora ett kort, till en av mina vanner som jag saknar grymt mycket, o som behover en extra kram just nu. Det har inte kommit fram annu, sa jag vantar med att lagga upp det har!

:)


Moster Ingela



Kusin